A&A Supercharger kit C6 05-13 GS och Z06

Ny produkt

A&A Supercharger kit C6 05-13 GS och Z06

Mer detaljer

80 631 kr

Mer information

A&A Corvette Performance kompressorkit till Corvette C5 & C6 inklusive Z06 har utvecklats till att vara de mest avancerade centrifugalkompressorsystemen på marknaden idag. Kitet görs på beställning av A&A så det har oftast 3+ veckors leveranstid och kan inte avbeställas efter lagd beställning.

Designen av fästen och remskivor ger perfekt linjering av drivremmen och högsta möjliga anliggningsyta för drivremmen, detta är det absolut viktigast i ett remdrivet kompressorsystem och A&A utklassar alla andra fabrikat på marknaden. Du behöver inte vara orolig för att remmen ska hoppa eller slira med A&A designen.

A&A’s intercooler design är också annorlunda jämfört med alla andra. Intercooler är inte bara den största som är praktiskt möjligt i Corvetten men också placeringen och all den uppmärksamhet som de givit till luftflödesvägar gör den helt överlägsen. En effektiv intercooler måste ha största möjliga luftflöde för bästa funktion, A&As design är den enda som har 100% av ytan exponerad till luftflödet framifrån - antingen direkt som i C6an eller genom luftskop som i C5an. Inte en kvadratcentimeter är täckt av ramen eller andra delar.

A&A anger effektökningen till 175hk på bakhjulen, vi brukar se ca +200hk på bakhjulen med headers.

Vi rekommenderar att du monterar ett headerssystem för absolut högsta möjliga effektökning och att du kompletterar med en aluminumkylare för att kunna kyla motorn.

Systemet levereras helt komplett att montera i din bil. Det som behöver göras efter installation är att programmera om motorns styrdator - Se Tjänster. 

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

A&A Supercharger kit C6 05-13 GS och Z06

A&A Supercharger kit C6 05-13 GS och Z06

A&A Supercharger kit C6 05-13 GS och Z06

1 andra produkter i samma kategori: