A&A Kompressorkit till C7

Ny produkt

A&A Kompressorkit till C7

Välj version, vanligast är black-out versionen.

Mer detaljer

77 854 kr

Mer information

A&A Corvette Performance Vortech kompressorkit till Corvette C7 har utvecklats till att vara de mest avancerade centrifugalkompressorsystemen på marknaden idag. Kitet görs på beställning av A&A så det har oftast 3+ veckors leveranstid och kan inte avbeställas efter lagd beställning.

Designen av fästen och remskivor ger perfekt linjering av drivremmen och högsta möjliga anliggningsyta för drivremmen, detta är det absolut viktigast i ett remdrivet kompressorsystem och A&A utklassar alla andra fabrikat på marknaden. Du behöver inte vara orolig för att remmen ska hoppa eller slira med A&A designen.

A&A’s intercooler design är också annorlunda jämfört med alla andra. Intercooler är inte bara den största som är praktiskt möjligt i Corvetten men också placeringen och all den uppmärksamhet som de givit till luftflödesvägar gör den helt överlägsen. En effektiv intercooler måste ha största möjliga luftflöde för bästa funktion.

A&A anger effektökningen till 150-170hk på bakhjulen (ca 5psi laddtryck) för standardkitet. Systemet levereras helt komplett att montera i din bil med Vortech V3Si självsmörjande kompressor.

Vi rekommenderar att du monterar ett headerssystem för absolut högsta möjliga effektökning, se även nedan om du vill att vi installerar.

Vi åtar oss inte montering av kompressor på Stingray LT1 (14-19) om inte kolvar och stakar byts ut och en bra vevhusventilation installeras. Videon nedan är en 2015 vi byggt med A&A Kompressorkit black-out version, kompressorkam, 10.4 komp. smidda kolvar, Callies stakar, VR vevhusventkit, Uppgraderat bränslesystem, Flexfuel, aluminumkylare samt PFADT Headers - ca 700hk på bakhjulen.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

A&A Kompressorkit till C7

A&A Kompressorkit till C7

A&A Kompressorkit till C7

Välj version, vanligast är black-out versionen.

3 andra produkter i samma kategori: